Ik ben Mieke Devos en ben reeds 6 jaar werkzaam als kinesitherapeute.
Ik studeerde af in 2007 aan de universiteit van Gent. Na het behalen van mijn diploma ben ik onmiddellijk in het werkveld gestapt. Gedurende vier jaar ging ik aan de slag in een zelfstandige groepspraktijk.

Mijn eerste werkjaar combineerde ik met een specialisatiejaar in de manuele therapie. Het jaar daarop volgde ik nog de navorming psychomotoriek bij kinderen. Dit omdat het samenwerken met kinderen mij ook erg aansprak.

Na enkele jaren van ervaring op de werkvloer, kwam het idee om in Rekkem een eigen praktijk op te starten, samen met mijn zussen. Begin 2011 zijn Ann en ik gestart met de groepspraktijk en in 2012 is Tineke er dan ook bijgekomen.

Het werk in onze eigen praktijk combineer ik met een parttime job in een rust- en verzorgingstehuis te Wevelgem. Het is een ander doelpubliek en een andere behandelingsaanpak maar dit maakt de combinatie met mijn zelfstandige praktijk erg variërend en boeiend. Het op zoek gaan naar de beste behandelingsaanpak en het opstellen van een revalidatieprogramma op maat van de patiënten de desbetreffende pathologie.