Tarieven

  1e + 2e + 3e consultatie* Opvolgconsultaties**
Individuele begeleiding € 80 € 20
Gezamelijke begeleiding (per 2) € 120 € 30
Speciaal jongerentarief: individueel € 68 € 17
Speciaal jongerentarief: gezamenlijk (per 2) € 112 € 28

Bij een consult aan huis wordt bovenop de prijs ook de verplaatsing (€0,30/km) gerekend.


* dit bedrag wordt betaald bij het eerste bezoek en is dus voor de eerste 3 consultaties samen (bv. bij individuele begeleiding wordt bij de eerste keer 80 euro betaald voor de eerste 3 consultaties)

** het bedrag van de opvolgconsultaties wordt telkens op voorhand betaald (bv bij individuele begeleiding wordt de 3e keer 20 euro vooruit betaald voor de 4e consultatie, de 4e consultatie wordt 20 euro vooruit betaald voor de 5e consultatie,... vanaf de derde consultatie wordt dus telkens 20 euro vooruit betaald)

Voordrachten
Naast persoonlijke en individuele begeleiding, geef ik tevens voordrachten, cursussen, kooklessen,... Contacteer mij gerust vrijblijvend voor verdere info. Thema's kunnen variërend zijn, er mag gerust een eigen voorstel gedaan worden... De kostprijs is afhankelijk van tijdsduur en aard van thema. Tevens wordt een vergoeding voor de verplaatsing gerekend (0.30 cent / km).

Diabetes
Ben je in het bezit van een diabetespas of kom je in aanmerking voor een zorgtraject dan heb je jaarlijks recht op een tussenkomst van het RIZIV voor 2 consultaties van 30 minuten. Breng hiervoor een voorschrift van de arts mee.

Terugbetaling door ziekenfonds
Alle ziekenfondsen komen (gedeeltelijk) tussen in de kosten, voor ieder ziekenfonds gelden andere voorwaarden. Raadpleeg uw ziekenfonds of vraag raad aan je diëtiste.

www.cm.be
www.bondmoyson.be
www.wlz.be www.onafhankelijkziekenfonds.be
www.partena.be
www.vnz.be
www.euromut.be