In 2006 volbracht ik mijn opleiding Voedings- en dieetkunde aan Vesalius te Gent. Tijdens mijn opleiding kreeg ik de kans stage te lopen bij een zelfstandige diëtiste. Dit beviel me zo hard dat ik onmiddellijk na mijn studies besloot mijn eigen praktijk op te richten. Na 5 jaar volledig op mezelf werken, besloot ik in 2011 samen met mijn zus Mieke (kinesitherapeute) een groepspraktijk te starten. In 2012 vervoegde mijn zus Tineke (vroedvrouw) ons eveneens in de groepspraktijk.

Ik blijf op de hoogte van de laatste nieuwe ontwikkelingen en onderzoeken via opleidingen en congressen. Aangezien ik graag met kinderen werk en deze toch een specifieke behandeling vragen, volgde ik ondermeer een opleiding "Kindvriendelijke Consultaties". Hierdoor kan ik kinderen helpen om op een speelse, leuke manier tot een gezonde levensstijl te komen.

Graag wil ik mensen ondersteunen in hun weg naar een gezond eet- en leefpatroon. Tevens vind ik ook mijn plezier in het geven van voordrachten, cursussen, kooklessen, ... rond diverse thema's en voor verschillende doelgroepen.

Naast mijn werk binnen de groepspraktijk werk ik sinds februari 2010 ook als diëtiste in het OLV van Lourdes Ziekenhuis te Waregem. Hier kom ik in aanraking met heel uiteenlopende diëten en voedingsproblemen en proberen we mensen met ondervoeding op te sporen en te behandelen. Door de combinatie van mijn praktijk met het werk in het ziekenhuis, wordt mijn kennis verder uitgebreid en is er overleg met andere collega's mogelijk.